Pages

29.4.13

Lunch @ Johnny's Restorant

Weols geng lunch jarang makan kat luar, style kitaorang mudah jer... pergi kedai tapau then makan reramai diopis.. fuhhh lagi cool makan dalam aircond, nak buat sessi gossiping pun aman-aman sahaja...:)
Tapi sesekali tukar gak angin makan dekat luar takkan memerap dalam opis kan.....bosan tu. Lunch tadi weols ke Summit USJ jejalan makan steamboat.. Lama tak datang sini.


Sidang diskusi... apa set nak order nie??
 



yang nie sedap, yang tu sedap, reaksi orang kelaparan tengok menu pun nampak menarik.
 



Kasi tenung itu menu...



 
orang malaysia dan nasi tidak boleh dipisahkan
 



Main course dah sampai...lalalalaa.












Sabar je kengkawan!! Kasi rebus dulu. Pakai induction cooker you...





 


 
 
Siap.... masa untuk makan!







No comments:

Post a Comment

My HeartBeat