Pages

19.4.13

Malaysia Breakfast Day Run

Frustrated betul sebab hasrat nak join event nie tak tercapai....huwaaa tak suka tak suka hehehe!! Gila punya HOT response orang ramai walhal tarikh tutup pendaftaran lambat lagi 3 May 2013. Baru semangat nak aktif balik sekali terbantut pulak. Niat dihati nak angkut adriana sekali, biar dia biasa dengan aktiviti cam nie sebab me ngan husband dari dulu lagi suka join event Fun Walk...:).
Saja la kan email organizer manalah tahu kot-kot terbuka pintu hati diaorang nak tambah kuota tapi nak buat camner category Family-Fun Run totally FULL so redha ajerlah tiada rezekimu. Takpelah banyak lagi events lain. Takat datang gitu-gitu tak cara la..hahaha



Setakat nie individual category masih lagi terbuka luas.. kalau uols minat just register online dekat MILO website.

happy running pada semua participant!



2 comments:

  1. org pun dah usha awl2 dia umum kat radio lagi... tp masa tu pun dah full untuk family... huhuhu~ mmg sambutan hangat bebeno la...

    ReplyDelete
  2. tu tanda org msia rajin bersenam sebenarnya ..betul tak..hehehe

    ReplyDelete

My HeartBeat