Pages

4.4.13

Majlis Persandingan Adik Bongsu

Kelab Golf Monterez Subang menjadi lokasi persandingan mempelai. Buat satu majlis.. pihak perempuan dan pihak lelaki combine majlis sekaligus, senang jimat belanja dan masa. Okey jer janji dua-dua belah pihak tak banyak songeh dan apa yang penting kerjasama..
Kitaorang sewa bahagian atas dan bawah club. Luas sikit. Pengantin bersanding kat naik bahagian atas kalau nak tengok kena exercise naik tangga sikit..

Pengantin bersanding comel ...pelamin dia fuyooo cantik kan.. combination colour masuk.



Bertuah sungguh budak kecik nie...tidur....tidur dan tidur langsung tak heran bunyi bising ke apa...kuat tidur lak hari nie maybe penat sangat penangan kitaorang bawak dia jalan-jalan midvalley semalam..

 


aikk layu je mata tu...nak sambung tidur lagi nampaknya.


 
Booth yang menjadi tumpuan ramai... kena serbu sokmo.....taulah mesti diaorang geram tengok chocolate fountain tu.....menjejeh-jejeh choco keluar.... apa yang uols nampak atas meja semua Do It Yourself (DIY)....sdn bhd punya.. amacam meletup tak hasil creativity adik dan sedara me.

 

Alhamdullilah, majlis bermula dan berakhir dengan baik walaupun ada sedikit issues dengan pihak katering. Panjang ceritanya.. hehehee.. my parent sedikit kecewa dengan service caterer nie. kenduri-kendara sebelum-sebelum ni selalu kitaorang hired diaorang tapi lepas nie sorry naik lorry ler. deleted terus.




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat