Pages

21.6.13

Adriana 5 Bulan

My baby girl adriana just turn 5 months yesterday :). Makin lasak meniarap berguling bagai. Paling suka kalau ada yang nak dukung dia, laju tangan dihulur sambil menyengih kegirangan, suka la tu bila ramai yang melayan. Bangun pagi alhamdullilah memang takde masalah tak meragam pun. Hari bekerja pun dia sibuk nak bangun awal.. oook takpe takpe kita training dari sekarang nanti senang nak bangun pagi.



Manja dengan opah @ my mum. Dah opah yang jaga dari pagi ke petang of course rapat kan.



Bulan depan dah start makan solid food...get ready ye adriana.





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat