Pages

7.6.13

Cheque #3 | GlobalTestMarket


yeayy... tu dia dah mai, cheque ketiga hasil tuaian survey....ermmm ciput jer pun amount nya tapi bolehlah untuk pergi berjimba-jimba dihujung minggu. So far me puashati dengan service "globaltestmarket", survey banyak...payment pun cepat.



4 comments:

  1. oh jadi memang betul lah global test market ni, sy ingat tipu

    ReplyDelete
  2. yup, btl dear.. no worries.
    byk kali dah dpt..

    ReplyDelete
  3. Sis. Macam mana nak tebus market point kepada cek ye? Saya nak tebus tapi dia bawa ke website perksplus lepas tu kena pilih voucher atau kupon etc. Takde apa-apa button or something else yang berkaitan dengan cheque. Please help me 😭😭😭😭

    ReplyDelete
  4. Hai Firdaus,

    Once masuk website pilih tab REWARDS yang berada di bahagian atas menu.
    Lepas tu pilih redeem nanti keluar shop by brands, shop by categories etc
    Dekat Shop by Categories tu akan ada option checks...tadaa dah boleh redeem
    tapi kan if option CHECK tu takde dalam page terpaksa lah awak pilih apa yang ada huhu..

    ReplyDelete

My HeartBeat