Pages

19.6.13

Hadiah dari Eyriqazz.Com

Hari tu join contest dekat Eyriqazz.com, dua tiga contest yang dia buat tapi me cuma join satu contest jer biasalah nak cuba-cuba nasib. Sekali ambik,  kalau dah namanya rezeki.... nama me melekat sebagai pemenang bertuah.... see see very lucky i cakap you :)


sebagai ganjaran nya...inilah hadiah yang me terima, sebuah buku yang bertajuk seperti dibawah. :)

Dah lama aim nak beli buku nie tapi kaki tu tak sampai-sampai kat kedai buku maka niat tu asyik tertangguh jer, ala-ala rezeki terpijak la jawabnya bila menang buku nie.. Pos terus ke rumah lagi..alhamdullilah. Terima kasih banyak-banyak pada eyriqazz sebab rajin anjurkan contest yang best-best, rasanya dah 3 4 kali gak me menang kat blog dia. hehee jangan jeles.



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat