Pages

25.9.13

Adriana 8 Bulan



Gambar terbaru budak comel yang dah masuk 8 bulan. Merangkak dah pass.. berdiri pun sudah, tinggal nak bertatih dan belajar berjalan je. Oh mai very the aktif girl, suka now meredah tempat yang orang tak bagi contoh area TV.. kat situ ada laci rak TV.. aiishh laju menapak kat situ. apa yang best tak taulah..kalau keluar favourite iklan dia Garnier Awek Cun dan Ali Cafe Uncle Fahrin Dancing2 memang terpaku depan TV panggil pun buat dek ajer..hahaha..



1 comment:

My HeartBeat