Pages

26.9.13

No Smoking Here Please


Nah siap ditampal dua keping notice... bahasa omputeh ada, tamil mari punya pun ada..muahaha..dah berbuih mulut kena tegur....kena sound tapi tak jalan buat derr jer, so terpaksa pakai cara halus.....biasalah set-set depa nie kengkadang malas nak menapak ke bawah almaklumlah tinggi sangat (level 2 je pun)...tak cari toilet..depa kerumun pantry ramai-ramai sambil release tension..huhuhu   



Sape workstation dekat dengan pantry menangis la korang hidu aroma terapi yang sungguh semerbak gitu...idoklah tetiap jam depa perasap tapi boleh naik stress la kan sebab tak semua merokok dan tak semua suka baunya.
 



Agak-agak berjaya tak notice ini membuka pintu hati perokok tegar nie supaya syuhhhh jauh2 jangan smoke kat sini.  Sah-sah kawasan larangan merokok kan...biasa dia tu. Tapi mengikut firasat, macam kena pandang sebelah mata jer notice nie...hehhehe..



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat