Pages

29.1.14

CIMB Bank Service Disruption

Terpampang notice dari CIMB dekat website diaorang dari 31st Jan until 3rd feb semua cimb banking system akan down.. huwaa sabar jelah time orang sakan holiday dan festive... time tu deme nak buat system upgrade. ATM pun totally tak jalan ye. Mana2 nak settle bil...nak transfer duit..nak withdraw duit...segala bagai transaction sila buat sebelum 31st Jan tau.


Notice dah lama CIMB bagi..leaflet pun ada boleh dapat dekat branch depa... kot ada yang baru terperasan  kena cepat2 plan la camner... biasalah time cuti harus la nak pakai duit... karang frust depan ATM sorang2..hehehe..



2 comments:

  1. salam kak shida, saya da buat blog baru.. www.kasihkusyurga2.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. semua pakat nak upgrade nak kasi leagi hebat la tuu..hehe..

    ReplyDelete

My HeartBeat