Pages

2.1.14

Dijamin Tidak Gatal

Tengoklah betapa meriah dan sakan betul mini pantry kitaorang hari nie dengan keropok ikan segera,,, semuanya made in Tumpat, Kelantan. Selamba kan satu meja dislotkan as tempat makanan...kalu ada yang bawak makanan ke...buah ke letak jer kat sini ada lah yang datang makan..rezeki dikongsi bersama... Tapi nak buat minuman still ada pantry besar...nie orang kata port kudap-kudapan.. hahaha


Itulah Janji tauke keropok nie "dijamin tidak gatal" bila makan keropok Cap3 Ikan..tahlah selama makan macam2 keropok ikan tak pernah lagi ada rasa gatal2 kat tekak, lidah mahupun lelangit ernnn tak kisahlah yang penting SEDAP sebab kepingan keropok dia tak tebal....rangup...sampai mulut pun laju nak mengunyah..hehehe




1 comment:

  1. selalunya yang gatal2 ni keropok lekor.. tak best gila kalau makan ada rasa macam tu..

    ReplyDelete

My HeartBeat