Pages

4.1.14

Office Tournament Futsal

Waktu cuti2 hujung minggu paling syok kalu dapat bermalasan lama skit di katil.. qada tidur haha tapi this week weols busy nak bersukan. Sesekala keluar peluh bagus juga biar sihat tubuh badan. Today office me ada buat futsal tournament di Ferro Subang Jaya, daddy adriana join so me dan adriana apalagi jadi pom2 girl lah..barulah ada semangat team daddy nak jadi JUARA!

Berseri-seri kaunter registration dengan bunga2 mekar di taman. Dah sign attendances senang nak trace korum mana yang tak cukup lagi.

 
me and adriana


 Dua court yang bakal menjadi medan pertarungan sengit.


 Tengoklah makanan punya banyak... nasi goreng.. roti..biskut..tu belum campur lagi dengan 100 plus, milo (untuk budak2 ajer)...dan mineral water...alhamdullillah kenyang... company me bab2 gini memang tak kedekut.


Siap sedia team no 2....dapat pun gelanggang no 2... macam sama je.. macam ada luck jer..


Larat ke tidak pakcik nie? dahlah training satu ape pun tak..mau pancit hahaha..kasi redah jerlah.. jangan juara jersi sudah.. cantik kan jersi team kitaorang...heheheh


Tudiaa depa dah bersaing untuk menang.. ..1st game seri..aduhai momentum belum ada...banyak peluang dilepaskan..sayang sungguh.


Rehat 5 minutes terus game kedua hoh peluh pun baru nak kering....sebab ada team yang tak datang jadual kena ubah....masak la korang...nasib 7 minutes-7minutes tu pun semput masing2.. almaklumlah team daddy veteran2 belaka..muahaha...keputusannya SERI... ermm nasib baik ko.

 3rd team.... dah dua kali seri kalu tak menang2 jugak mimpilah nak masuk FINAL..aishh apasal me yang debar tengok hahaha..


Kalau dah rezeki tak kemana.. ke FINAL akhirnya... tapi tengok dari jauhhh jer..mana tak nya si adriana nie asal orang jerit GOLLLL jer nangis....asal orang bersorak dia nangis...isshh potong betul... hahahaa...maybe tak terdedah dengan dunia luar.. lagipun yang jaga pun opahnya.. tak biasa gamaknya..sampai ada budak opis cakap anak akak nie mesti sopan-santun orang.....insyaAllah..hehe.

Bukan balik dengan kemenangan ajer tau... kecederaan pun siap dapat..pakej! Daddy adriana injured kat jari.. tah apa pergi berlaga dengan player lagi sampai bengkak ibu jari kiri dia.. huwaa cian dia. Nasib menang terubat skit kesakitan tu..:p




1 comment:

  1. sekali sekala ada program macam ni best jugak kan.. =)

    ReplyDelete

My HeartBeat