Pages

16.1.14

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

Laju2 nak join bila ternampak angpow giveaway dari NILE....online shopping website yang menyediakan pelbagai jenis barangan wanita dan lelaki.. kaki shopping wajib terjahh ini website.. alang2 orang nak memberi.. sejuta kali nak menerima.. tapi ada beberapa syarat wajib yang harus diikut.

Klik SINI untuk maklumat lanjut

http://www.nile.com.my/page.php?cd=87
Dah buat entry jangan lupa emailkan details uols (link entry blog, nama penuh dan tel no) ke give_away@nile.com.my. Dekat Subject Email tu jangan lupa letak sekali nama penuh uols. Cabutan pemenang akan dilakukan melalui random.org.. mari kita tengok siapa yang ong!!..
Fuhh kalau dapat RM300... syok tu apalagi kita enjoy!! hahaha shoping la apa lagi mau...ermm tapi macamana nak menang kalau tak buat apa2 kan... cepat uolss jangan bertangguh lagi dateline 21/01/2014.



1 comment:

My HeartBeat