Pages

15.5.14

Pot Luck Taska Anak

Alamak, dah petang baru teacher adriana bagi notis esok ada makan2 dekat taska & tadika nak celebrate teacher days. Semua parent kena bawak makanan dari rumah. Kalau bagitahu siang2 kan bagus at least sempatlah weols nak prepare awal2....bolehlah order yang best2 skit. Lambat inform ermm jawabnya singgah mana2 kedai beli jelah apa yang terlintas dek hati.
Pikir punya pikir, beli kek pisang dengan kuih karipap la. Takde dan nak order special dessert untuk cikgu cikgu tu.. Rasa nak beli kad/hadiah untuk teacher adriana...tak wajib pun kengkonon suprise tapi dah malam baru teringat ermm tahun depan jelah beli :p... that's why me tak gemor benda last minutes serba-serbi terlupa..
Selamat Hari Guru untuk semua cikgu-cikgu diseluruh Malaysia.. Terima Kasih atas jasa kalian.




1 comment:

  1. bestnyaa potluck.. nak merasa semua makanan..hehehe..

    ReplyDelete

My HeartBeat