Pages

30.5.14

Simple Giveaway : Projek DRESS BAJET

http://miumiuchingu.blogspot.com/2014/05/simple-giveaway-projek-dress-bajet.html

Sempat skodeng FB Project Dress Bajet.....uiii memang cantik dress diaorang tak nampak over simple nice gitu.. cutting pun cun bangat! Tak canggung langsung nak pakai kat mana2 majlis..
Actually Project Dress Bajet menawarkan dress, blouse dan jubah pada kadar harga yang berpatutan dan mampu milik, me perasan harga dia agak murah dari harga pasaran.. try compare kalu tak caya.
Alang2 dah terjah rumah diaorang me nak join sekali simple giveaway yang sedang berjalan, manalah tahu kot2 terpilih menjadi salah seorang pemenang yang berjaya menyarung dress yang cantik tu..hehe..*sempat berangan-angan*


1 comment:

  1. Salam :) Thanx sudi join ! Jom meriahkan lagi GA ni. Good luck ye.
    http://miumiuchingu.blogspot.com/2014/05/senarai-peserta-simple-giveaway-projek.html

    ReplyDelete

My HeartBeat