Pages

9.12.14

Cabin Crew Walk In Interview

Kerjaya di awan biru yang menjadi idaman anak2 muda yang berani menyahut cabarannya. Bukan senang perlu ada mental yang kuat nak berhadapan dengan macam2 karenah penumpang. Dapat jenis cerewet ermm teruji la tahap kesabaran. Me suka jer tengok cabin crew nie.. sebab diaorang sentiasa presentable, tersenyum dan lembut2 jer cara cakap. Tapi nak pilih kerjaya nie memang tak pernah ada dalam pikiran sebab tak layak pun...haha
Ada iklan terbaru pencarian cabin crew MAS, adik2 yang berminat nak merasai sendiri suka duka menjadi cabin crew nie bolehlah walk in terus mengikut lokasi dan tarikh yang telah ditetapkan. Selamat berjaya!


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat