Pages

19.12.14

Surat Sesat

Alamak surat jiran manalah yang tersalah masuk dalam postbox rumah, nak buat2 ignore isshh tak baik mana tahu surat penting ke apa. Nak hantar kat tuan empunya diri.. ermm satu hal la nak mencari sebab no lot rumah sini bersepah2. Tak kuasa la kan.
Alternatifnya me try pulang balik kat postbox Pos Malaysia, entah2 posman tersalah hantar, banyak surat nak serah mana tau ada yang terlencong haluan.. Pikir positif...hehe. Tapi selang dua hari tengok2 surat tu datang balik..aiyohh ada sumpahan ke apa nie haha . Takkan posman salah lagi kot?? Camner ek ?

Solution seterusnya..me tick out others tulis "no such person" kat belakang surat dan pos balik...Mintak2 la surat nie sampai kat penerima yang sebenar.. jgn sesat2 lagi...siap kalu datang balik..hehe



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat