Pages

4.8.15

Macam Rumah Sendiri

Soon nak masuk rumah baru....mampu beli rumah subsale jer pun sebab harga property baru tersangatlah mahal, tersasar dari landasan budget kitaorang..huwaaaa..
Maka edisi mencari barang2 rumah bermula... harus beli skit2 supaya poket tak terasa rabak serta merta..
Singgah kat IOI Mall City Putrajaya semata-mata nak cuci mata dalam HOME PRO. Uiii jatuh cinta okey tengok barang2 kelengkapan rumah dia very complete A-Z dari ruang tamu - dapur- bilik mandi-bilik tidur.. Tambahan design dia sangat fresh dan modern uisshh mau tak tergoda.
Bawak sekali adriana ronda2 shopping compleks.. datang mood tak berapa baik nak berdukung sentiasa.. bawak stroller pun tak de fungsi. Mood baik okey dia nak jalan sendiri.. tapi bila mood tersangatlah baik tengoklah sendiri peel dia ;) 

Amboi santai nampak bergolek sakan atas sofa orang.





Taulah suka dengan kereta, adriana macam hint2 mummy daddy suruh tampal gambar gini kat bilik dia ye..


Hello sayang dapat naik atas katil..tak yah over2 sangat ye adriana.. Selamba betul si kecik nie baring atas katil.. nikmatnya tidur.. dah2 bangun kita ronda tempat lain pulak.

Tak abis lagi akal adriana.. nampak tak frame gambar atas meja yang dibulat merah nun.. 

Ada benda dia tak puas hati rasanya.. 


Nak tau pandai2 dia pergi tukarkan frame hijau ke merah.... okey baru cun sebab seragam semuanya
 Macam2 la akal dia nie ..biasalah budak2 kan explore sana sinun.

Sebab tanam AZAM nak survey2 tempat lain dulu, kitaorang tak beli apa2 pun.. tak nak gopah-gapah kang menyesal kalau tempat lain ada better offer..


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat