Pages

21.4.10

Bye-Bye Najwa

"Bertemu dan berpisah adat manusia biasa,
Hilang di mata tapi di hati tidak lupa"

aihh..apsal tetiba nyanyi lagu pisah-pisah ni, siapakah gerangan yang nak pergi jauh ini? Tak derla jauh mana cuma Najwa aka Wawa dah habis service nya di office.
Minah ni baru habis SPM tunggu offer masuk U, so dia nie kira "temporary staff"
la dan oleh sebab tempatnya akan direplace oleh orang lain maka hari ini hari terakhir dia di sini.

inila najwa . Posing baik punya.
Najwa..akak dah mintak izin petang tadi tau so jangan marah okey, ambik dari blog Najwa





Punyala gigih si Najwa tu sempat titipkan karikatur kat staff-staff..
kreatif sunguh dia ni..ada bakat! Macam artis pulak ye bila kak shida soh Najwa sign,
baru la ok nampak up sikit value sentimentalnya!!





Standard la kan bergambar kenangan buat kali terakhir.
Comel tak kami bertiga ni..hahhaha!
To Najwa, All the best ok..jangan lupa kan kami semua disini ye..

kalau ada salah silap minta maaf bebanyak la ek




4 comments:

  1. yang pegang pen tu comel lebih sikit. hehe :p so lepas nie,time lunch kite dating dua org je laa kn akak. hmm tah pape tah dorg nie. ape laa salahnya kalau habiskan sampai end of this month je. ishh x faham mak,nokk. bhahaha :DD

    ReplyDelete
  2. heheh..tula sorang sorang hilang..huhuh!!
    nak wat camner kan rezeki sampai situ saje!!

    ReplyDelete
  3. hehehe , baek punya gambar :D trimas , sekarang jadi penanam anggur terhormat :D kak shida , ader event paper roger roger laa :D

    trimas atas layanan akak selama sayer bekerja kat BIT ;D

    ReplyDelete
  4. oww minah ni dah blah kew?>
    x taw plak, wish u luck wawa

    ReplyDelete

My HeartBeat