Pages

13.7.10

Tak Suka Tak Suka

Ye memang tak suka. aku jadi geram tau! apa kes?? tadi tergerak hati nak turun bawah tengok samaada kiriman untuk aku dah sampai ke belum... wah, suka sangat bila barang yang dinantikan dah tiba tapi sangat bengang bila melihatkan warghh.. dua bungkusan hadiah kemenangan blog giveaway (GA) aku telah menjadi mangsa kerakusan tangan manusia yang gatal!!

ooo nak skodeng la tu, tu sampai kena koyak surat tu dibuatnya... satu lagi masih dalam keadaan sihat walafiat bungkusannya, baru tiba hari ini jika dilihat pada tarikh di bungkusan. yang lagi dua tu mungkin sampai semalam.. nak kena babap tangan tu tak reti nak behave ye..geram tau, sapa buat sila mengaku...tapi ada ke orang nak mengaku?? Sabar jerla :)


tepi sampul surat belah kiri dah kena buka.


nampak tak koyak kat tepi tu. benda dalam sampul surat ini ringan je , takkan senang-senang nak terkoyak kalu takder tangan yang gatal bukak..

sangat tak best tau bila macam nie, harap tak berlaku lagi lepas ini. sepatutnya sama sama hormat harta benda orang lain. harta ku bukan harta mu... sekian melaporkan!





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat