Pages

28.9.10

Kosmo Phua Chua Kang Contest Winner

Balik jer rumah petang tadi, tengok atas katil ada parcel. Erk, pelik sekejap dari siapa punyalah sedabak isinya. Punyalah gelojoh terus bukak tak tengok pun siapa sendernya. Ha kau selambak hadiah aku dapat. Rupanya aku menang contest paper kosmo Phua Chua Kang. 1st place lagi tu.
Alhamdullilah. banyak barang diaorang bagi T-shirt, beg, tiket wayang, botol air lepas tu tiket ke taman tema lost of world tambun bukan satu bukan dua TETAPI 8 keping okey!! puas hati betul..


4 comments:

  1. bawak laa fawa pegi kak cuti sem nie. please please. hehe :) ♥

    ReplyDelete
  2. rajinnye shida masuk contest.. berhasil lak tu... nk ckit hadiah tu.. huhu.. ade kuar paper x nama pemenang??hehe

    ReplyDelete
  3. wow wow dan wow..
    bestnya 1st place tuh..

    ReplyDelete
  4. oo pasni nk masuk contest lah mn tau menang mini coper ke..hehe

    ReplyDelete

My HeartBeat