Pages

23.7.11

Bowling Tournament aka Reunion Geng Sekolah

Perasaan yang sedang ecxited nak having fun membowling diri bersama geng sekolah menengah me di Pandan Lake Club. Baru tau kat sini ada bowling centre ,last time pergi tak perasan pun kewujudannya.



Ramai no yang ada komitmen lain jadi hanya kami berlima aje yang dapat menghadirkan diri. Except me masing-masing dah ada handbag extra..kiri dan kanan lagi, meriah you :D



Keadaan persekitaran lane bowling. Tak berapa nak terjaga tapi bukan big issue pun pada kitaorang... belasah aje..nak seronok-seronok jer pun :)



Budak-budak kalau dah jumpa geng macam ini tempat kami yang punya..hihi! Recommend place sebab tempat ni sedikit privasi tak ramai yang datang.



Pemain tak pro yang sedang aim target di hadapan. Nasib main 2 games jer kalau tidak mau kejung jari-jemari me.. almaklumlah bukan selalu main bowling pun.






Memang pro mereka.. laju gila bola tu menderu.!!



Acara penyampaian hadiah kepada pemenang






Kalah menang pun dapat hadiah tau. Semua yang main bowling tidak pulang dengan tangan kosong. Yeaayyy :)






Kanak-kanak ribena yang tak nak lepaskan peluang membuat balingan tapi biasalah ke longkang banyaknya :)



All of us bergambar kenangan




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat