Pages

3.7.11

Berentap Semula

Fuh... perlawanan balas telah di atur gara-gara pihak lawan tidak berpuas hati di atas kekalahan mereka pada games lepas... kekalahan mesti ditebus.... dendam harus dibalas.....ah sudah memandai je me menokok tambah..... hehehe..
Mula-mula plan nak berentap malam jumaat disebabkan court sudah fullbook maka ditundakan pada malam sabtu.. Tak sabar nie.. Kebiasaannya me sorang jer pom pom girl di situ tapi malam ini special sikit sebab ada pom-pom girl Farahzaba yang bakal memberi sokongan padu kepada jejaka di pihak lawan yeahh....
















Games selama 1 jam nampak seimbang antara kedua-dua pihak.. tapi frust skit sebab team yang me sokong nie asyik lepas score ajer.. finishing tarak baik.. Keputusannya team husband me kalah tipis kepada team office me dengan jaringan 7-8...dah 3 minggu tak menendang bola kira pencapaian yang agak baik la kan..erkk baik punya backup...muahaha.



3 comments:

  1. pehhh nasib baik akak x masukkan gambar yg last skali akak snap tu. kalau tak,mmg famous 'kami' ;p

    ReplyDelete
  2. Mana pic pom - pom gurlz..x diselitkan kan disini???hu3

    ReplyDelete
  3. Fawa : niat tu ada..tapi kang byk kontroversi lakz..
    ecah : ada..nak letak ke tak kang ada yg sentap..huhuh

    ReplyDelete

My HeartBeat