Pages

13.9.11

Bakat Terpendam The Rock & Triple H

Part 1



Part 2

Cayalah selama ni me ingat lu The Rock & Triple H pandai wresting dush dush dushh dash atas gelanggang jer, tapi sangkaan me salah belaka.. diaorang pandai cakap melayu rupanya, bila belajar yob?? .... Peh memang kagum gila la me tengok diaorang gado speaking malay... Nie kalau orang suratkhabar tau nie suka no wat cerita sensasi.



Alah propa jer tadi tu. Sebenarnya ia adalah hasil karya faradyable.. memang kreatif la ko sampai me ketawa tak hingat..besh besh sebab nampak real tau ,selari dengan pergerakan mulut pelaku..mesti jenuh ko pikiq idea kan.... dah banyak rupanya klip video yang menjadi mangsa "voice over" beliau.. semuanya ada di faradyable's channel. Thumbs up!




ni hobi baru saya (bukan kami) ; meng-voice-over,voice-over yang 90% mengikut pergerakan mulut watak dalam video. agak susah la kan.
i really appriciate for those who has subscribed. thanks a lot guys! :D and most of my videos are in Malay , if you don't know Malay you should consider yourself as an unlucky person lah. haha hmm -_-




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat