Pages

8.9.11

Open House Uncle Syaf

1st invitation untuk open house raya tahun ini dari office mate. Last minute plan kata tuan rumah. Nasib baik tak de apa-apa rancangan malam ni so laju je datang rumah Uncle Syaf.

Nervous tuan rumah terima tetamu yang diluar jangkaan, tak sangka ramai la tu yang datang almaklumlah orang bujang baru nak cuba-cuba buat open house. Tak pe belajar dari pengalaman.







Sape kata orang bujang tak pandai ke dapur..isshh tak benar sama sekali tau. Memang sedap mee goreng yang dimasak sendiri oleh Uncle Syaf. Siap sms minta resepi istimewa dari kakak beliau. Sebiji sebiji dia ikut terror gak menjadi masakan beliau









Orang zaman sekarang nie advance betul bab-bab mencipta perisa air nie sampai terkeluar idea oren sunkist + laici gitu. Sedap jugak.. boleh cuba di rumah ye adik-adik ku. Tengok sodap punya pasal sampai 2 kali tambah mee goreng, sampai licin mangkuk polisterin tu dibuatnya.



Oh ye, kenalkan anak belaan Uncle Syaf yang diberi nama "aiem @ ibrahim". Ramai betul peminat aiem nak berkenalan tadi.. me pun seronok tengok kecomelan aiem, rasa nak culik jer anak beliau bawak balik goreng.

Thanks Uncle Syaf sebab jamu kitaorang makan mee goreng yang sedap nie..Tahun depan jangan lupa buat open house lagi no..



4 comments:

  1. fuhh , nak tarik nafas panjang2 jupp . okeyh , mira tgk korunx brkumpul ssngt2 jelez okeyh ? btw , time tuh ada nampak kak aisa dan juga azraie ? so per sis . okeyh ke diaorg ?

    ReplyDelete
  2. heheheh...cool miera nak wat camner
    jauh sgt kan..
    dah ok mereka tapi tak sempat jumpa..ecah dtg lewat,..huhuhu

    ReplyDelete
  3. miahaha, trimas kak shida, thanks datang, insyaalah next year kot ade rezki buat agi, yg lagi better dri ini,...he3

    gelak guling bace part "kecomelan ibrahim, rase nk goreng je" hahhaha

    btw, thanks kat husband kak shida gak

    ReplyDelete
  4. hahahahaha . okeyh laaa . tkpew2 lain tahun ada lagi . hahaha dah okeyh ? bgus laaa .

    ReplyDelete

My HeartBeat