Pages

23.9.11

Dipayungi Bak VIP

Tengah-tengah berjalan lengang kangkung, tetiba me & friends disapa oleh dua aweks sweet yang memakai T-shirt seragam merah. Rasa macam VIP pula lepas mereka payungkan kami ke seberang kedai almaklumlah cuaca time tengah panas membahang. Sejuk pula hati bila ada yang berbuat baik nie. Terharu tau :)




Sambil-sambil tu aweks tu sempatlah bertanyakan sesuatu

Awek : Penah tak dengar Mudah.my
Kami : Pernah. Semua orang tau!!!

Awek : Ada tengok website Mudah.my tak? Apa yang anda tengok dalam website terbabit??
Kami : iklan pasal rumah, kereta.. macam-macamlah lagi..

Awek : Ok kita stop sampai sini....tu sahaja kami nak tanya. Ini adalah Campaign Brand Awareness.

Kami : Hah?? tu jer.
Macam nada tak puas hati sebab dipayungi hanya beberapa langkah :p hehehe





Hambek kau, rupanya Kempen Kesedaran Jenama yang mudah.my tengah buat. Ala-ala kena kenalkan website tu kat public la. Patutlah bersepah manusia berpayung dan berbaju merah.. Tapi aweks yang memayungi kitaorang memang friendly gila, ajak bergambar pun sporting..





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat