Pages

20.9.11

Proses Buat Handbag Kulit

Orang pompuan tang handbag memang tak boleh dipisahkan dari diri of course la kan. Kat mana nak sumbat set-set makeup, wallet, handphone bagai.. Gigih nak pegang ke hulur hilir?? Haruslah tak cukup tangan :D
Bermacam pattern dan brand handbag kat market la nie, janji ada duit pilih ajer mana berkenan. Kot sape-sape yang suka handbag kulit uisshhh memang nampak exotic, lagi-lagi yang pakai kulit ULAR SAWA. mehlah tengok camner ia dihasilkan.. not a details process tapi dapatlah tahu sedikit sebanyak..
















1 comment:

  1. eeeuuwwww gelii. kesian pun ada. mungkin nie la sbb fawa x penah ada handbag kulit ular.

    ReplyDelete

My HeartBeat