Pages

15.4.14

Fridge Magnet Bandung

Selain dapat melihat negara orang, memerhati perbezaan budaya dan cara hidup mereka.. antara faktor  orang suka pergi melancong luar negara mestilah part2 soping. Lebih murah dan berbeza katanya. Biasalah lain tempat lain daya tarikan dan keistimewaan.
Tak berholiday pun ada untung juga, untungnya dapat buah tangan

Ingat jugak dia kat kami2 nie, aceceh dapat 2 ketul FM.. meriah peti ais me nanti..hehe. Thanks akak opis.

My husband aritu menang contest F&N.. dapat ticket flight pergi yogjakarta... mula2 dengar macam seronok tapi yang lecehnya kena travel dalam tahun nie...bab2 travel jauh nie, haruslah kena plan cuti, budget semua so burn la jawabnya hadiah tu....takpelah belum ada rezeki la jawabnya.



1 comment:

  1. husna pon tengah kumpul FM jugak..hehehe..
    suka tengok jenis2 FM tuh.. bak kata akak meriah kan..

    tahniah ye kak..:)

    ReplyDelete

My HeartBeat