Pages

8.4.14

Nak Refills Sila Bayar

No more free refill dah, mau tambah air sila bayar 50sen. Selalu me tengok yang rajin refill nie set2 budak muda yang suka melepak lama2 kat MCD... Ada geng study group ..ada gak suka berkuntum kat situ sebab ada free wifi...pakej gitu.. kurang2 bila kena charge nie takdelah diaorang melepak lama sangat...kesian lah kan yang baru datang nak makan..seat semua penuh.
Kalau pergi MCD, me selalu tukar coke ke milo atau orange.. coke tu bukan elok kesihatan pun ..dah season2 nie badan cannot tahan gas dia alih2 sendawa kalau terlebih minum..hahaha.


2 comments:

  1. wahhhh...ni mesti lunch kat mcd ni tadi kak shida....hehe.....saya pon biasanya xrefill pon..yang ada pon susah nak abeskan...sebab air gas kan.....huhu

    ReplyDelete
  2. kalau refill full ok kot kena 50sen..

    ReplyDelete

My HeartBeat