Pages

17.4.14

Tutorial Tudung Bawal Berkerongsang

Makin hot pula gaya tudung bawal yang dimodernkan dekat mukabuku skang. siap bertakhta kan keronsong di depan gitu. kemain masing2 menunjukkan gaya kreatif diaorang bertudung. Tak yah keluar duit beli tudung mahal, beli tudung bawal mampu milik pun dah terpancar aura kecantikan muslimah....labuh menutupi depan pun ye. simple but nice yo.
Setahu me, orang yang pertama yang keluar dengan idea yang brilliant nie adalah Yunabella..seharusnya dia layak menerima credit atas creativity tersebut..good job bella! Kisah2 disebalik tabir bagaimana tercetus idea tudung bawal tersebut dan tutorial pun ada diceritakan disana.



1 comment:

  1. cantik jugak ye.. tak de lah nampak serabut sangat..

    ReplyDelete

My HeartBeat