Pages

4.4.14

Kad Kawin | Pekan Pahang


Undangan dari staff office region yang berada nun jauh di pahang, bakal berkahwin bulan Mei nanti. Sebab me dok HQ maka tak berapa mengenali beliau sangat. Standardlah tu bila staff dah semakin bercambah yang jauh tu takat tahu nama saja, nak bersua muka payahlah kot. Tapi apa2 pun "selamat mendirikan rumahtangga" dan semoga kekal ke akhir hayat. Amin.
Kad kawin yang dihantar melalui kiriman email, cepat dan mudah gitu nak jemput orang2 yang jauh.


1 comment:

  1. tak kenal pon tp bila dpt jemputan rasa seronok kan.. :)

    ReplyDelete

My HeartBeat