Pages

10.4.14

Gadget Pilihan Hati

Mummy baru nak cuci mata tengok sales barang rumah, dia pun mai tumpang sekaki nak pegang catalog courts mammoth. Nah mummy bagi peluang pilih mana yang berkenan.. terus jari si adriana tunjuk satu barang tu.. saja2 buat tanya "adriana nak yang mana??" aik barang yang sama dia tunjuk... terus tanya lagi..aishh berapa kali mau tanya soalan sama..hahaha.. nak menduga sebenarnya.. tup2 fokus benda yang tu jugak..kental betul ye.
Gadget uols dia pilih tablet Toshiba wt8-a-102.. hai la anak pandai betul bab2 teknologi.. padahal tak pernah bagi dia pegang Tab pun sebab mummy daddy dia sendiri belum ada tab lagi..hehehe.

habis kertas tu dicarik2 kan.. memang si budak kecik nie dia pantang jumpa paper.. skit2 dia datang dekat lepas tu lunyai paper dibuatnya.. jadi kalau nak membaca sila baca jauh2 dari  adriana..haha..

"Nak yang nie".. gitulah gamaknya reaksi adriana bila merujuk kepada barang dalam gambar tu. hahaha



4 comments:

  1. budak kecik sekarang dah pandai bab2 gadget ni kan..beza betul dengan zaman saya kecik dulu2...hehe

    ReplyDelete
  2. @husna - tulah..mana dia tgklah tu..hehe
    @liza - pengaruh media sosial nie.. tak psl2 budak kecil terjebak..haha

    ReplyDelete
  3. amboi pandai adriana tunjuk gadjet mahal..mujur dalam katalog je..kalau kat kedai ni..mau berpeluh mami dia ni...hihi

    ReplyDelete

My HeartBeat