Pages

7.8.14

Hadiah Raya With Daia Contest

Baru sahaja terima hadiah dari Daia Malaysia, siap hantar wakil datang opis nak serah hadiah kat grand winner.. haish me ler tu :p....ingatkan dapatlah bertentang mata dengan duta daia lisa surihani tu tapi alooo she takde pun ermm takde rezeki... tak kisahlah janji me dapat hadiah..yeaayy!!

Kata menang besar.. harus ada gambar kenang-kenangan....kena pose skit...Aduh buntu dibuatnya nak buat aksi apa..... jalan selamat bagi senyuman yang paling menawan kalbu...
Alhamdullilah me dapat sepasang baju raya...lisa ada pakai masa dalam iklan Daia yang terbaru....nasiblah muat.....kalu terkecil memang melepas nak pakai...selain tu ada KFC Voucher dengan card raya yang ditandatangi Lisa sendiri..



3 comments:

My HeartBeat