Pages

29.8.14

Astro Free Channel

Bercerita pasal astro nie, boleh tengoklah kat FB betapa ramai pengguna menyuarakan ketidakpuasanhati mereka mengenai tahap service astro yang tak bagus. Bayar mahal tiap-tiap bulan tapi masalah pi mai pi mai  cam tu jugak. Pantang terlewat bayar bill jer laju depa nak potong lepas tu melanguklah nak tunggu penyambungan semula. Belum masuk bab siaran selalu benar tergendala.. charge sana sinun....tu antara rungutan mereka lah yang me baca.. nak sama-sama terbakor pi lah skodeng sana..hehe

Credit Astro FB
Alah asyik2 dapat free channel jer cer bagi rebate ke...diskaun ker kan lagi afdal..barulah adil dan saksama kepada pengguna.. alang-alang dah masalah tu dari astro sendiri..



1 comment:

  1. Baguslah tu bagi free channel. Tapi tempohnya terhad. Dan untuk yang punya ahli keluarga ramai, mana mungkin dapat tengok semua channel tu sekaligus. harus berebut2 channel kan.

    patutnya astro kene improve bab siaran yg hilang time ujan. itu paling penting.

    ReplyDelete

My HeartBeat