Pages

28.8.14

Penyepit Bulu Mata

Sempat pulak member office me memborong penyepit bulu mata kat Mydin Subang Jaya tadi, orang pompuan bab-bab melawa nie macam-macam tools ada.. setakat nak bagi bulu mata cantik terlentik gitu takde punya.. me tak beli pun sebab gerenti tak terpakai.. malas nak guna.
Berbaloi pun diaorang beli sebab murah yang amat.... dua tiga kali membelek price tag macam tak percaya tapi percayalah harga dia cuma 50sen jer.
.


Cun dah tu wahai cik adik.. hehee

Kena cuba sekali lagi bagi membuktikan keberkesanan penyepit tu.. menjadi ke tak lentikkan dimata dia.. biar tak menyesal beli... jauh kot tu datang.



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat