Pages

15.9.14

Doodle 4 Google

Once uols masuk laman web google perasan tak, kdg2 ada design pada imej google tu, me suka tengok bermacam2 tema kan ibarat mencuci mata...kalau nak tahu ia dinamakan doodle.
Bersempena hari malaysia esok ada contest yang dianjurkan team google untuk pelajar2 sekolah rendah dan menengah bagi menengahkan creativity mereka. 

Kategori 7-9tahun

 Kategori 10-12thn

 Kategori 13-15thn

Kategori 16-17thn

Lawa2 betul. Bangga jadi anak malaysia melihat pelbagai kebudayaan dan khazanah yang ada kat bumi bertuah nie.. actually pemenang dah diumumkan semalam kat TV.. untunglah karya budak2 nie akan dilihat satu dunia..sekaligus promosi malaysia gitu.. Nak melihat design doodle kesemua peserta boleh klik Doodle 4 Google.



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat