Pages

15.9.14

Gadis Ular

Wooo....gerun sehhh tengok keberanian gadis nie pegang ular..Bukan sebarang tau, spesis ular paling berbisa terbesar di dunia tu. Tengok rileks jer dia bergambar....kalau me dah buka langkah seribu..seramm okey!!.. Ular Tedung Selar (King Cobra) me yang baca boleh berdiri setinggi 6 kaki....uihh ko power la dik boleh control dan jinakkan binatang nie dengan cool.

Please jangan tiru aksi ini ye adik2 sekalian very merbahaya...andai tiada ilmu di dada..
Credit Sukan Star TV

Me tadi ada tengok FB girl nie (Puteri Cika Puteri Ridhuika).. tak dinafikan dia memang pencinta ular.. dah biasa la bab2 ular...jaranglah ada gadis2 zaman moden yang mempunyai minat yang memerlukan ketahanan diri yang tinggi..bila2 masa jer sang ular boleh mematuk..
Memang respect lah kebolehan dan kelebihan yang ada pada dia nie.. Go2 girl!


3 comments:

  1. Wah first time tgo gadis malaysia berani dgn ular..minat kita serupa..sudi bknln kew ♡♡♡

    ReplyDelete
  2. Kirim salam kt gadis tu sye suka gadis yg berani

    ReplyDelete

My HeartBeat