Pages

4.9.14

#InterFest14 - UiTM Event

Selalu dalam kelas belajar dan faham sesuatu subject secara teori sahaja kan, tapi bila diberi peluang secara praktikal untuk handle sesebuah event, siaplah itu jam cabaran bermula. Dengan macam2 ragam customer, costing, promotion dll sememangnya bukan satu kerja senang tapi bagus apa dapat peluang berdepan dengan realiti dunia business.. pendedahan awal gitu bila berada di dunia pekerjaan nanti.
Dah penat2 belajar menghadap buku..kertas kerja bagai.. inilah masa nak tunjukkan kehebatan korang.. cabaran kepada pelajar2 International Business Student (IBS) UiTM Puncak Alam Class BM2465M untuk membuktikan uols boleh menjayakan misi yang telah diberikan kepada uols.. chaiyok!!
Ada 84 booth yang bakal dibuat pada hari events nanti.. walaweh boleh rasa kemeriahannya tu dan peluang masih terbuka kepada vendor2 yang berminat nak berniaga...boleh roger 013‑332 5471/011-1236 8150 or email us at internationalfest14@gmail.com.. sapa cepat dia dapat :). Orang ramai dijemput hadir beramai-ramai. 



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat