Pages

30.10.14

Gambar Akhir Tahun Taska

Boleh pulak adriana bantai menangis time photographer nak snap gambar anak2 asuhan kat taska. cengeng kot muka bro photog tu sampai budak2 pun takut..haha. Knowing my daughter..memang tak mesra alam pun dengan any strangers.. nasiblah mummy dia tak de sebelah.. kalau tak jadi polar bear melekap jer..:)
Cikgu dah pujuk2 tapi tak jalan, nak tak nak snap gak...Nasib la anak oi gambar akhir tahun special punya.. orang lain gambar senyum,2 dia meleleh air mata.  Lain dari yang lain kan. Penuh ekpresi..takpelah baru 1st year taska.. nanti next year tukar ekspresi yang lain pula tau.



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat