Pages

10.11.10

1-Day ACUVUE Moist THIS FEELING

Wow.. sangat suka dengan promo yang aku jumpa nie.. sape sapa suka atau memakai contact lens dengan erti kata lain untuk mereka-mereka yang rabun ha nie.. FREE Contact Lens tau.. Singgah kat 1-Day ACUVUE Moist THIS FEELING





Lepas tu kenalah register untuk melayakkan anda meredeem FREE 3 days trial 1-Day ACUVUE Moist Contact Lens. 3 Pasang Contact Lens pakai buang untuk dipakai dalam masa 3 hari. Sehari sepasang.. Boleh pakat cuba brand nie jika sebelum nie korang pakai jenama lain. Rasailah perbezaannya..cewaah..




Dibahagian ini, memerlukan korang memilih lokasi yang dirasakan sesuai untuk menebus sampel berkenaan. Pastikan lokasi yang dipilih berdekatan dengan kediaman atau mudah diaccess oleh korang sendiri. Jauh-jauh menyusahkan diri pula kan :p



Lepas dah submit details semua, akan keluar paparan "Trial Redemption Form". Segala detail yang dah key in sebelum tadi akan keluar kat sini. Form ini kena cetak dulu dan serahkan kepada kedai yang telah dipilih tadi, mudah je kan..


1 comment:

My HeartBeat