Pages

22.11.10

Papan Signage

Finally signage impian dah memunculkan dirinya....horaayyy!! Kalau rujuk entry IDEA TANDA ARAH JALAN, idea aku nak something yang SPECIAL for that event.. Boleh bawak balik rumah simpan dan buat kenangan bersama anak cucu nanti..wah gitu!! Baru separa siap sebenarnya sebab ada beberapa proses yang perlu dibuat.. benda yang lain dari lain nie biasalah nak ambik masa siap ye tak... no worries banyak kakitangan yang sedia membantu. i like!!


Ada 3 signage kat sini.. pertama tanda arah jalan, kedua untuk sudut buku tetamu dan ketiga yang akan diletakkan di hadapan tempat letak kereta iaitu jalan masuk ke dewan.. aku akan ceritakan step-step bagaimana kegigihan aku dan famili menyiapkan signage ini dalam next entry....tunggu ye!!



3 comments:

  1. papan signage ko letak 1 tempat ajer ker??? jgn la mcm tu... payah gak aku nak cari tempat... maklumla dah lama x masuk area KL/Selangor... mau sesat jalan ni... mk pun dah berhijrah ke Tg Malim, Perak ikut aku.... hehehe

    ReplyDelete
  2. wah... ada buku tetamu... bagus la buku tetamu ni ada... sekurg2 korg ingat sapa yg pernah attend wedding korg... heheheh

    ReplyDelete
  3. beb,

    nak letak byk2 pyh skit beb tu kawasan byk highway. ko tgk map tak sesat punya, kalu sesat ko kol no phone family member.
    buku tetamu tu dah trend skang nie..
    jgn lupa sign tau..hehehe

    ReplyDelete

My HeartBeat