Pages

6.11.10

Wedding Ina Nayan

Berkesempatan memenuhi undangan perkahwinan dari ex-office mate di dewan yang serba megah ini. Sampai sudah jodoh nya dengan kekasih hati pengarang jantung. Alhamdullilah!!


Spot yang glamour dan paling ramai peminat tak putus-putus kena serbu. Sampai kena beratur sebab semua sangat teruja nak coret sesuatu buat pengantin di buku tetamu..


Melangkah ke dalam dewan tatkala pengantin sedang segak bersanding diatas pelamin.. mata terus terpana dengan decoration dan suasana di dalam yang begitu cantik dan meriah sekali. Nampak tak pintu gerbang tu.. i like very very much!! Perut sudah berkeroncong maka haruslah ia di isi... jom makan apa lagi!!
Both mempelai sangat kreatif, banyak bermain dengan gambar. Tengok atas meja pun ada gambar...gambar pre wedding rasanya tapi this couple memang sangat sweet :)Pengantin nak makan beradap. Tak sempat pun nak tangkap gambar dengan pengantin but sempat la chit-chat kejap depan meja makan nie... rushing nak menyopping barang barang keperluan masa depan jadi tak boleh nak tunggu lama :p.


To Ina Nayan, Selamat pengantin baru. semoga berbahagia bersama suami tersayang, dimurahkan rezeki dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. Happy honeymooon!!No comments:

Post a Comment

My HeartBeat