Pages

1.11.10

Vendor yang bermasalah

Bengong...bengong!!! Dalam ramai vendor inilah satu-satu vendor yang bikin kepala aku pusing, bikin hati aku panas macam air panas mengelegak nie... Bongok betul.. silap lagi... ayo ammma apppa... macam mana lu bikin bisness.. buang masa betul.. aku bukan fussy sangat pun .. everything dah bagi terang-terang by email then buat silap lagi...3 kali okey!!
Kalu tahu cam gini simpang jalan empat tak hingin aku nak nak deal dengan vendor card kawin nie.. geram sesangat.. esok kena jumpa face to face lagi senang letih aku dok tengok benda yang asyik salah je nie..



2 comments:

  1. uishh kakak comel,rilex rilex. x elok bakal pengantin memarah cam ni. nanti time kawen x comel dah. hee :)

    ReplyDelete

My HeartBeat