Pages

3.11.10

Update Tentang Vendor

Aku decide jumpa vendor wedding card sebab tak nak buang masa, asyik berbalas email tapi silap masih ada. Design yang dibuat aku memang dah puas hati , cuma tang words tu bila dah edit situ tempat lain pulak silap so better jumpa balik kalu tak bila card aku nak siap . Lepas dah edit mana yang perlu maka card berjaya jua masuk printing hari itu jugak. Vendor promise paling lambat isnin depan boleh siap jadi kita tunggu adakah misi tersebut dilaksanakan?? Tunggu...





Call pakcik PA system, quite nice juga sembang- sembang macam orang dah lama kenal :p. sempat mintak diskaun tapi tak dapat..hahhaa..tak pe janji kena cuba ye tak. Harga pakej PA system dengan DJ untuk 8am-5ptg dalam RM 45o, aku rasa standard rate je nie. Mesti hasil terbaik kan kalu owner sendiri yang turun padang nanti.. Apa pun nak kena siapkan listing lagu pilihan dan senarai aturcara majlis..




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat