Pages

5.11.10

Baju Nikah Siap

Alhamdulillah baju yang bakal disarung ke badan ku pada hari pernikahan nanti, siap jugak akhirnya..sepatutnya last week dah disiapkan tapi masa test cawat seluar lelaki labuh benor maka kena adjust pendek sikit.. so bagi masa sikit dengan tailor kalau rushing sangat takut outcome tak ok..
Baju kurung moden dan baju melayu kelabu ni akan dihantar cuci bersih kat dobi makcik aku dan sterika kasik licin punya :). Sipi-sipi gambar jerlah aku tunjuk ye untuk picture penuh kena tunggu entry hari bersejarah tersebut.

p/s : tinggal nak gagahkan diri beli kasut dan tudung je hujung minggu nie untuk melengkapkan semua..... veil?? dah lama settle masa beli kain nie dulu..



2 comments:

  1. wah... jahit manik kat lengan ngan hujung baju ke... sure cantik... nak la tengok rupe penuh ;p

    ReplyDelete
  2. uishh manik tu bukan jahit... memang beli siap kain bermanik, tailor jahit sekali dengan kain satin.. ha kan dah senang keje..ngee ngee!!

    ReplyDelete

My HeartBeat