Pages

1.11.11

1.11.2011

Cantik kan tarikh hari ini sesuai sangatlah kat sesapa yang asyik nak jadi juara ...nak jadi nombor satu aje....asyik-asyik dia tak bagi can orang lain dah hehehehe. Eh bukan semua orang akan berperasaan begitu ke.....rasa nak maju dan sentiasa dihadapan. Memang terbaik lah date hari ini.

Anyway bukan nak bebel pasal date tapi pasal news kemenangan.. Tak sia-sia me join lucky draw Trend Micro MY kat FB setiap mingggu memang berbeza hadiah dia. Dapat tak dapat lain cerita janji CUBA!!




Alhamdulilah..kalau dah rezeki sangkut juga akhirnya dan Voucher RM30 Kenny Rogers bakal menjadi milik me. Lama dah tak kesana.. Yesss cantik boleh plan yummy-yummy kat Kenny Rogers nanti.




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat