Pages

4.11.11

Lain Dapatnya Tapi Takpe Berbaloi

Dah sebulan terima email suruh redeem hadiah sebab me pemenang kategori voters Contest F&N Season semalam baru dapat curi masa pergi ambil hadiah. Nasib baik boleh kalau tak memang sayang kalau burn gitu je :|


Bila marketing executive tunjuk hadiah yang me dapat cam pelik sebab tengok results contest hari tu dapat barang OSIM. Aik dapat lain lak, tak kisahlah yang ni pun cantik dan tetiba me terpikir satu plan yang mantop punya.


Carik wrapping paper ,bungkus kotak cantik-cantik then sms husband cakap ada suprise untuk dia..miahahaha :p. Balik rumah kitaorang balik sesama dan dalam kereta macam-macam dia teka tapi semuanya salah..hehehe. Tunggu kat rumah baru buka ok.


Jeng-jeng.. inilah hadiah yang misteri itu...








Dapat hadiah Jam Tangan lelaki Casio.....dah sah-sah rezeki untuk husband me. Kebetulan dia beria-ria nak beli jam tangan baru.. me lak tak kasi green light yelah bukan takde jam gedik je kan....hehehe. Sekali dapat jam baru memang tersenyum manjang la dia..alhamdullilah.





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat