Pages

13.11.11

SPM Candidates 2011

Since dalam family takde yang ambil SPM memang tak aware hal ehwal berkenaan dengan SPM tapi bila baca status kat Facebook baru me ketahui esok exam tersebut akan bermula. Pejam celik pejam celik dah sampai waktunya.

Debaran yang dirasai menanti hari esok turut dikongsi ibu bapa di rumah silap-silap tak boleh tidur malam risaukan anak-anak yang bakal berdepan exam penentu hala tuju anak-anak mereka. Pasti ada yang dah tak sabar nak duduk di meja exam kan almaklumlah dah study mengadap buku-buku berbulan-bulan lamanya, dah ready dengan apa yang bakal disoal nanti..

Me harap semua persiapan dah dibuat dengan sebaik mungkin, make sure dah kemas sebelum tidur supaya esok tak kelam kabut dan jangan lupa berdoa semoga urusan esok hari dan hari-hari berikutnya dipermudahkan..InsyaAllah.




Semoga berjaya semua!!





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat