Pages

17.11.11

Persis Baby Doll






























Geram sungguh tengok kecomelan anak mat salleh yang dah macam patung baby doll la pulak. Agak-agaknya kalau letak sebelah anak patung pun, orang tak cam ini budak ke patung... Baru dua tahun tapi pandai berposing sakan depan camera almaklumlah Ira Brown merupakan model kanak-kanak untuk beberapa jenama baju kanak-kanak. Memang hot market la dia sekarang nie.


Untung emak dengan bapaknya, yelah anak perempuan diaorang kecil-kecil dah pandai cari duit sendiri :p. Glamour lagi tu.. Harap-harap budak kecik ini tak menjadi mangsa ekploitasi oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab. Tengoklah kecil-kecil dah bercolour-colour muka yang comel tu. Alahai sayang kulit muka muda-muda dah terdedah pada bahan kimia.





5 comments:

  1. comel gilaaaaaa. tang mata tu yg xtahan. biru uollss mata budak nie. akak ada? hehehe :p

    ReplyDelete
  2. beli contact lens color biru jer senang..hehhe

    ReplyDelete
  3. comelnya..
    dah memang macam patung..
    kalo budak nie anak melayu kat sini..
    kompom selalu menang contest..
    :)

    ReplyDelete

My HeartBeat