Pages

29.10.12

Kisah Cuti 3 Hari

Ala rasa tak cukup cuti 3 hari....sampai rasa betul liat nak pergi kerja arghhhh....So macamana sambutan hari raya aidiladha uols? Mesti best kan dapat pulang beraya kat kampung... Family me dah memang duduk KL memang pusing-pusing raya dekat sini gak punya. 
Niat asal nak meronda-ronda dekat rumah makcik sedara di Utara tapi nasib baik la plan berubah kalu tak puhhhhh kesabaran akan diuji. Tak caya cerr tengok photo yang me ambil dari FB kengkawan. Mintak izin ye me ambil photo uols nie...hehheee 


Pengsan...hari-hari kerja menghadap jem...cuti pun layan jem lagi...










Huwaaa... nak membuang pun kena take turn!! Kalau emergency pitamlah nak menahan




Tadaaa sempat membeli-beli baju untuk si kecil dekat Jusco, aiyoo serius cannot tahan keinginan yang sedang membuak-buak nie..hehehe! ala-ala mukadimah so beli sikit dulu tapi bayar guna voucher yang dapat dari Survey.. bijak tak bijak tak?






No comments:

Post a Comment

My HeartBeat