Pages

8.10.12

Memo Buat Mama


alohhh..alohhhh kemain penuh perasan ayat-ayat yang ditulis kat paper nie, ginilah pattern budak-budak zaman sekarang. Kecik-kecik dah pandai main luahan perasaan style gini. Siap ugut tak nak makan minum lagi tu...tak menahan bila tengok ayat last "sekian, terima kasih" , siap ada signature la kau... :)
 
Lepas kena marah...merajuk dengan mama dier zaaasss terus tulis memo gitulah gelagat adik sepupu me. Baru darjah tiga. Tapi satu la nak puji tulisan die nampak kemas dan agak teratur kan.

Harap-harap majuk dia tak lama poning kepala mama die nak memujuk kang.:)




2 comments:

My HeartBeat